klik voor meer foto's

Home Overzicht

  • Twitter
  • facebook

Welkom op de site van Fit Factor!

Welkom om de site van Fit Factor. Mijn naam is Stefanie Brouwers en naast dietiste ook trainer. De praktijk bestaat nu 12 jaar en het blijft een ontzettend leuke uitdaging om mensen te mogen begeleiden. Dit kan door het voedingsadvies, de coachings- gesprekken dan wel door het bewegen.


Een gezond lichaam!
Wilt u werken aan een gezond en fit lichaam waar u trots op kunt zijn? Fit Factor helpt u daarbij! Vaak is het veranderen van uw leefstijl juist lastig op langere termijn. Wij zetten u daarom niet op dieet, maar leren u weer te genieten van normale voedingsmiddelen en uw eetgedrag onder controle te hebben. Uiteindelijk gaat het toch om een praktische en haalbare nieuwe leefstijl die u kunt volhouden zonder weer in gewicht aan te komen.

Belangrijk : het nummer van de praktijk is veranderd in 06-43486909Laatste nieuws

Bereikbaardheid telefoon, mail of app

Omdat elke client recht heeft op een gesprek vol aandacht van mijn kant, neem ik nooit de telefoon op tijdens dieetconsulten. U zal dat zelf als prettig ervaren wanneer u bij Fit Factor bent. Alleen d...
Lees meer »

Dieetvergoeding weer terug in de basisverzekering

Dietiste zit voor 3 uur in uw basisverzekering. Dit zijn ongeveer 7 consulten. Wellicht bent u aanvullend verzekerd en heeft u recht om meer dieetadvisering in 2015.
Lees meer »